Kom och laga hållbar mat med Linda Dahl på Rådmansvångens skola! Nu får du möjlighet att delta i en kreativ matlagningskväll där vi tillsammans rör om i grytorna och inspireras till att laga mer hållbara måltider i köket. Matkreatören Edith Salminen startar kvällen med en kortare inspirerande inledning. Kocken, och en av Matkaravans grundare, Linda Dahl kommer ge tips på hur du enkelt kan minska ditt matsvinn, välja bra råvaror och samtidigt öka matglädjen i din vardag. Sist men inte minst kommer vi att avnjuta en god måltid tillsammans. Glöm inte att ta med er en matlåda, om det blir några matrester över.
Tid: kl. 16.00–20.00
Plats: Rådmansvångens skola, Rådmansgatan 24A.
Anmälan: https://simplesignup.se/event/185274
Frågor? Kontakta sonia.denkiewicz@hutskane.se
Aktiviteten ingår i Det Goda Livet Sofielund, som är en del av projektet Case Sofielund 2030. Projektet genomförs mellan 2019–2022 med medel från Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) via Tillväxtverket.