Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Matsvinnets ekonomiska och miljömässiga mervärden

14 februari 08:30 - 12:00

Välkommen på nätverksträff med Rädda Maten!

Den här gången pratar vi om hur matsvinnsmodeller kan få alla i livsmedelssystemet att tjäna på att ta till vara på det som annars skulle ha kastats – hur vi kan skapa ett ekonomiskt och miljömässigt mervärde tillsammans. Dagens talare är Cihan Kokler från Ikea och Karin Bywall från Salico (en del av Greenfood).

Program

  • 8.30 Fika och registrering
  • 9.00 Inledning och presentation
  • 9.10 Cihan Kokler, IKEA: Tackling food waste in Ikea (presentation på engelska)
  • 10.00 Karin Bywall, Salico (Greenfood): Att arbeta med matsvinn i en producerande livsmedelsindustri
  • 10.45 Paus & mingel
  • 11.00 Gruppdiskussioner
  • 11.45 Avslutning
  • 12.00 Lunch för den som vill (bekostas av var och en)

När: 14 februari kl 8:30–12:00 (begränsat antal platser)
Var: Hållbar Utveckling Skåne, Ledebursgatan 5, Malmö (tredje våningen)
Sista anmälningsdag: 12 februari

Details

Date:
14 februari
Time:
08:30 - 12:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Nätverket Rädda Maten
Email
emma.ljungberg@hutskane.se

Venue

Hållbar Utveckling Skåne
Ledebursgatan 5
Malmö, 21215 Sweden
+ Google Map