Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Social Hållbarhet

16 januari, 2025 09:00 - 10:30

 

Välkommen på CSR Skånes nätverksträff!

Egentligen är det inte så krångligt, det här med social hållbarhet. Alla kan ju göra någonting, det gäller bara att bestämma sig för vad – och varför.

På dagens event kommer våra talare prata om:

Social hållbarhet – inifrån och ut, Sarah Britz från Faktum

Varför är det så viktigt att anställda blir involverade och bärare av ditt företags CSR-arbete? Faktum samarbetar med många olika företag, stora som små. De jobbar långsiktigt med social hållbarhet inifrån och ut. Ett exempel är att de tillsammans med Specsavers skapat en fond som gör det möjligt för Faktums försäljare att undersöka ögonen och få ett par glasögon. Att kunna se är en demokratifråga. Men även veterinärvård, tandvård och varma underställ är konkreta exempel på hur Faktum stärker den sociala hållbarheten som underlättar Faktumförsäljarnas jobb på gatan. Alla företag som samarbetar med Faktum får kunskap om utsatthet, fattigdom och gatans riskkapitalister.

Sista anmälningsdag 14 januari!

Öppet för: Medlemmar i CSR Skåne eller dig som vill prova på en träff innan du bestämmer dig för att ansluta till nätverket.
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar i CSR Skåne. Vill du delta i enskilda träffar utan att vara medlem i nätverket betalar du istället 950 kronor per träff.

Har du frågor om nätverksträffen kontakta Emma Ljungberg emma.ljungberg@hutskane.se

Detaljer

Datum:
16 januari, 2025
Tid:
09:00 - 10:30
Evenemang Kategori:

Plats

Digitalt på Teams

Arrangör

CSR Skåne
E-post
emma.ljungberg@hutskane.se
Visa Arrangör-webbplats